Cine suntem

           SC Doland SRL este o companie infiintata in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate constructiile civile, industriale si agricole. In timp, aria de interes a firmei s-a extins oferind astfel servicii in domeniul confectiilor metalice si servicii de automatizari pentru cai de acces, usi de garaj si bariere acces auto.            

            Incepand cu anul 2009, compania si-a extins domeniul de activitate, fiind capabila astazi sa ofere servicii de inalta calitate si in domeniul proiectarii civile, industriale si agricole cu solutii complete de avizare, intocmire documentatii (C.U., D.T.A.C., etc.), elaborare P.T., servicii de arhitectura (case, vile, pensiuni, blocuri de locuinte, locasuri de cult, etc) autorizatii de constructii, servicii de proiectare structurala, consultanta .

             Firma dispune de personal autorizat si pregatit (atat in domeniul proiectarii cat si in celelalte domenii: constructii, confectii metalice si automatizari), cu o vasta experienta. Cu alte cuvinte, clientul nostru primeste atat cat are nevoie, si este astfel indrumat in asa fel incat incepand de la procesul de autorizare si incheind cu etapa executarii constructiei sa fie pe deplin multumit. Noi intelegem nevoia clientului de a fi bine informat si de aceea ii oferim consultanta pe toata perioada derularii proiectului. 

              Costurile serviciilor oferite de firma noastra sunt de asa natura incat clientul sa fie multumit si sa ne recomande si la altii.
Societatea se afla intr-un permanent proces de dezvoltare fiind implicata in colaborari indeaproape cu arhitecti, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii, furnizori de sisteme de automatizare si de usi de garaj profesionale. Compania are implementate la zi mai multe standarde ISO si anume ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 procese care demonstreaza profesionalismul si nivelul ridicat al calitatii pe care le promoveaza atat la nivelul serviciilor oferite clientilor cat si la nivelul angajatilor societatii.
             Pentru noi, un client multumit reprezinta o foarte buna modalitate de promovare si nu de putine ori clientii vechi au adus altii noi si astfel activitatea companiei a fost sustinuta si dezvoltata.